Filet rozijnen

Wild zwijn filet met rozijnen

Ingrediënten:

  • Wild zwijn filet 600 g
  • Margarine
  • Boter
  • 1 flesje pittig Belgisch bier
  • 1 handvol rozijnen
  • 2 dl Wildfonue
  • Rozemarijn
  • Tijm
  • Peper
  • Zout

Bereiding:

  1. Verhit de margarine.
  2. Bak er de filet bruin in en kruid hem met peper en zout.
  3. Giet het vet af en voeg er een deel van het bier en de fond aan toe.
  4. Doe er eveneens enkele rozemarijnnaaldjes en tijmplukjes bij.
  5. De rozijntjes moeten op dit moment aan het gerecht worden toegevoegd: op die manier zwellen ze in het braadvocht.
  6. Neem het vlees uit de jus wanneer het nog rosé is.
  7. Klop als binding enkele klontjes koude boter in de saus.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2018 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel