Rollade cranberries

Reerollade met cranberries

Ingrediënten:

  • 1 reerollade
  • 1 potje cranberriecompote
  • 2 dl. slagroom
  • 2 theel. kaneel
  • 60 gr.boter of margarine
  • allesbinder of maizena

Bereiding:

  1. Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin de rollade rondom bruin
  2. Plaats de deksel schuin op de pan en braad de rollade, gedurende 1-1,5 uur, afhankelijk van de dikte en soort rollade (vraag dit aan de poelier!)
  3. Verwarm de cranberries met de room en de kaneel in een andere pan
  4. Bind eventueel bij met allesbinder

Serveertip: Gebraden reerollade met cranberries, rode kool en gekookte aardappelen

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2023 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel