Biefstuk kappertjes
Reebiefstuk met kappertjes
Ingrediënten:
- 4 reebiefstukjes
- 2 eetl. kappertjes (gedroogde bloemknoppen)
- peterselie
- selderie
- bieslook
- 50 gr. boter of margarine
- 1 dl. slagroom
- zout en peper
Bereiding:
- Bestrooi de reebiefstukjes met zout en peper
- Verwarm 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht
- Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm (b.v. bord op pan waarin groente gekookt wordt)
- Voeg de overige boter, vlak voordat de maaltijd geserveerd wordt, toe aan de pan en bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3 minuten aan iedere kant)
- Neem de biefstukjes uit de pan en serveer ze op verwarmde borden
- Voeg de kappertjes en de room aan de bakboter toe en roer de aanbaksels los
- Voeg de fijgeknipte tuinkruiden toe en breng de saus op smaak met zout en peper
Serveertip: Gebakken reebiefstukjes met kappertjes, gestoofde prei en gekookte krieltjes
Winkelwagen
Geen artikelen in winkelwagen.