Biefstuk

Hertenbiefstuk met roomsaus

Ingrediënten:

  • 4 hertenbiefstukjes
  • 2 dl. slagroom
  • 50 gr. boter of margarine
  • zout en peper

Bereiding:

  1. Bestrooi de hertenbiefstukjes met zout en peper
  2. Verwarm 30 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht
  3. Neem ze uit de pan, voeg de overige boter toe en verwarm deze opnieuw
  4. Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin en reken ca. 3-4 minuten aan iedere kant
  5. Neem de hertenbiefstukjes uit de pan en leg ze op een verwarmde schaal
  6. Giet de room in de pan en verwarm het geheel al roerende tot het gebonden is

Serveertip: Gebakken hertenbiefstukjes in roomsaus, gekookte broccoli, stoofpeertjes en gekookte aardappelen

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2023 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel