Pikant

Pikante haas

Ingrediënten:

  • 1 haas in delen of 4 hazenbouten
  • 1 eetl. pikante of scherpe paprikapoeder
  • 1 ui
  • 1 rode en groene paprika
  • 3 tomaten
  • 4 dl. rode wijn
  • 5 eetl. bloem
  • 100 gr. boter of margarine
  • wildkruiden
  • peper

Bereiding:

  1. Bestrooi de haas met de paprikepoeder en wildkruiden
  2. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de haas rondom bruin
  3. Voeg vervolgens de gehakte ui, de paprika's in reepjes en de tomaten in vieren toe
  4. Sluit de pan en stoof het geheel ca. 2 uur
  5. Bind bij met het aangemengde bloem en maak het gerecht op smaak af met peper

Serveertip: Pikante haas, gemengde koolsalade en gekookte rijst met mais en doperwten

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2018 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel