Stoofvruchten
Hazenrugfilet in stoofvruchten
Ingrediënten:
- 4 hazenruggen
- 2 uien
- 2 appelen
- 4 eetl. gewelde rozijnen
- 2 bananen
- 2 theel. kerrie
- 2 eetl. ketjap bentang manis
- 1 eetl. gehakte gember
- 1/2 l. blik ananasstukjes
- ananassap
- 50 gr. boter of margarine
- zout en peper
Bereiding:
- Verwarm 30 gr. boter in een pan en fruit hierin de gehakte uien met de kerrie
- Voeg vervolgens de geschilde appelen in blokjes, de rozijnen, de ketjap, de gember en de ananas met een beetje sap toe
- Sluit de pan en stoof dit ca. 5 minuten
- Voeg daarna de bananen in plakjes toe en stoof dit nog 5 minuten
- Bestrooi de rugfilet met zout en peper
- Verwarm de overige boter in een andere pan en bak hierin de hazenrugfilets aan beide zijden bruin (ca. 3 minuten aan ieder kant)
Serveertip: Gebakken hazenrugfilets met vruchtenstoofschotel, gekookte rijst vermengd met doperwten en een gemengde witlofsalade
Winkelwagen
Geen artikelen in winkelwagen.