Stoofvruchten

Hazenrugfilet in stoofvruchten

Ingrediënten:

  • 4 hazenruggen
  • 2 uien
  • 2 appelen
  • 4 eetl. gewelde rozijnen
  • 2 bananen
  • 2 theel. kerrie
  • 2 eetl. ketjap bentang manis
  • 1 eetl. gehakte gember
  • 1/2 l. blik ananasstukjes
  • ananassap
  • 50 gr. boter of margarine
  • zout en peper

Bereiding:

  1. Verwarm 30 gr. boter in een pan en fruit hierin de gehakte uien met de kerrie
  2. Voeg vervolgens de geschilde appelen in blokjes, de rozijnen, de ketjap, de gember en de ananas met een beetje sap toe
  3. Sluit de pan en stoof dit ca. 5 minuten
  4. Voeg daarna de bananen in plakjes toe en stoof dit nog 5 minuten
  5. Bestrooi de rugfilet met zout en peper
  6. Verwarm de overige boter in een andere pan en bak hierin de hazenrugfilets aan beide zijden bruin (ca. 3 minuten aan ieder kant)

Serveertip: Gebakken hazenrugfilets met vruchtenstoofschotel, gekookte rijst vermengd met doperwten en een gemengde witlofsalade

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2018 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel