Cranberries

Fazantenfilets met cranberries

Ingrediënten:

  • 4 fazantenfilets
  • 6 eetl. cranberriecompote
  • 2 eetl. bosbessenjam
  • 1,5 dl. slagroom of garderoom
  • 40 gr. boter of margarine
  • 1 theel. kaneel
  • zout en peper

Bereiding:

  1. Bestrooi de filets met zout en peper
  2. Verwarm 30 gr. boter in een koekepan en schroei hierin de fazantefilets aan beide zijden dicht
  3. Neem de filets uit de pan en houd ze warm (bijv. bord op een pan waarin groente wordt gekookt)
  4. Verwarm de compote, de jam en de kaneel in een andere pan
  5. Voeg de room (van het vuur af) al roerende toe
  6. Verwarm de bakboter opnieuw en voeg de overige boter toe
  7. Bak hierin de fazantenfilets aan beide zijden bruin (ca. 4 minuten per zijde)
  8. Neem de filets uit de pan en houd ze warm
  9. Blus de bakboter met het cranberriemengsel en serveer dit als saus

Serveertip: Gebakken fazantenfilets met cranberries, haricots verts of sperzieboontjes en pommes Duchesse

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Week Aanbieding

Loempia € 1,95 € 1,75
© 2015 - 2018 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel