Gebraden uit oven

Gebraden duiven uit de oven

Ingrediënten:

  • 6 duiven
  • 100 g boter, gemengd met zout
  • peper en 2 eetl. bloem
  • uiensap van 1/2 ui
  • 6 (kippe) levertjes
  • 6 stukjes toast fijngehake peterselie

Bereiding:

  1. Klop de boter zacht
  2. Doe er zout, peper en bloem en het uiensap doorheen en smeer dit mengsel uit over de duiven * Doe ze in een zeer warme voorverwarmde oven, ongeveer 30 minuten, ze moeten dan goed bruin zijn
  3. Smeer deze paté op een nog, warme toast, doe de warmgehouden duif daarop en strooi er wat versnipperde peterselie overheen

Dit recept is niet bedoeld voor oude duiven, die moeten langer sudderen

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2023 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel