Filet pepersaus

Wilde duiffilet met romige pepersaus

Ingrediënten:

  • 4 wilde duiffilets
  • 1 1/2 dl. slagroom
  • 1 eetl. verse groene
  • eperkorrrels
  • peterselie
  • 1 eetl. bloem
  • 40 gr. boter of margarine
  • zout en peper

Bereiding:

  1. Bestrooi de filets met zout en peper
  2. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 minuten aan ieder kant
  3. Neem de filets uit de pan en houd ze warm
  4. Bestrooi de bakboter met de bloem, voeg de room en de peperkorrels toe en laat dit even inkoken
  5. Voeg de fijngeknipte peterselie toe en maak de saus op smaak af met zout en peper

Serveertip: Duiffilets met romige pepersaus, gekookte worteltjes, tutti-frutti en gekookte aardappeltjes

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2023 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel