Uit de oven

Wilde eend uit de oven

Ingrediënten:

  • 2 wilde eenden
  • 1 dl. water of bouillon - 2 eetl. olie
  • wildkruiden

Bereiding:

  1. Bestrooi de binnen- en buitenkant van de eenden met wildkruiden
  2. Leg de eenden op een rooster boven een braadslede of een ovenschaal met het water midden in een voorverwarmde oven (200 graden), gedurende ongeveer 10 minuten
  3. Bestrijk de eenden met de olie en zet de oven dan op 180 graden, gedurende ongeveer 60 minuten
  4. Bedruip de eenden regelmatig met het braadvocht
  5. Als er helder vleessap uit de eend komt, is deze gaar

Serveertip: Eend met worteltjes, doperwten, en mais met gebakken frites


Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2023 Poelier Hoogsteder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel