Reepjes
Kalkoenreepjes met tomaat (4 pers.)
Ingrediënten:
- 500 gr kalkoenfilet
- 2-3 eetl. olie
- zout, paprikapoeder, cayennepeper - 1 ui, fijngehakt
- 1 groene paprika
- 500 gr tomaten
- 200 crème fraîche
- 1 eetl. dragon, fijngehakt
Bereiding:
- Snijd de drooggedepte kalkoenfilet in reepjes
- Verhit een wok, voeg de olie toe en bak de kalkoen in de hete olie goudbruin
- Neem de gebakken kalkoen uit de pan en bestrooi deze met zout, paprikapoeder en cayennepeper naar smaak
- Snijd de paprika in stukjes en de tomaten in vieren
- Doe deze met de gebakken kalkoenreepjes in de pan
- Roerbak 2-3 min. en schenk de crème fraîche erbij
- Breng alles aan de kook, voeg de dragon toe en laat het gerecht goed doorwarmen
Serveertip: Serveer met rijst of pasta
Winkelwagen
Geen artikelen in winkelwagen.